Kakaovõi on kakaoubadest saadud rasv. Kakaoad korjatakse suurematelt puudelt, et neist saaks kakaovõid ekstraheerida. Selle protsessi käigus oad kooritakse, röstitakse ja pressitakse, et eraldada rasv ehk kakaovõi. Selle protsessi jäägid muudetakse hiljem kakaopulbriks.
Kakaovõi on looduslik toidurasv. Peaaegu pool kakaoubadest koosneb võist. Seda on saadaval kahte värvi, kollane ja valge ning see pakub rikkalikku maitset. Kakaovõi on üks peamisi koostisosi šokolaadi valmistamisel. See on pehme ja kreemja tekstuuriga. Seetõttu on tal madal sulamistemperatuur, umbes 32-35 kraadi celsiuse järgi. See toode on saadaval 25 kg kaaluva tahke kakaovõiplokina.
Kakaovõi päritolu
Kakaovõi ajalugu on 3000 aastat vana. Iidsed impeeriumid, nagu maiad ja asteegid olid väga kiindunud kakaovõisse ja kasutasid seda isegi valuutana.
NutriBoost pakub kakaovõid, mis on valmistatud peamiselt criollo ja/või forastero ubadest ning on pärit Lõuna-Ameerikast ja Aafrikast. Oleme kasutanud parimaid kakaoube ja kääritanud neid, et vähendada nende mõrudat maitset, nii et saame pakkuda kõrgeima kvaliteediga kakaovõid. Kakaovõi valmistatakse purustatud kakaoubade pressimisel, et saada tahke pasta. Selle protsessi käigus eraldatakse pulber ja või. Seejärel muudetakse või tahketeks plokkideks.
Kuidas kasutada kakaovõid
Kakaovõi on toode, mida tavaliselt kasutavad pagarid ja šokolaadi valmistajad selle suurepärase maitse ja kiire sulamise tõttu. Seda saab kasutada ka niisama kokteilides, mis on suurepärane ja fantastiline maiuspala. Mahe kakaovõi on täiesti looduslik. See on luksuslik koostisosa, mida ei kasutata mitte ainult toitudes, vaid ka seepides ja kehaõilis, et niisutada.
Kakaovõi plokkide hulgimüük
Kakaovõi plokkide hulgimüük NutriBoostis. Saate esitada madalaid tellimuse koguseid, tagame konkurentsivõimelisi hindu ja kõrget kvaliteeti. Pakume neid hulgipakendis ja omamärgitootena.