Kakaopuu viljadest valmistatakse kakaopastat . See on looduslik toode jahvatatud kakaoubadest. Toored kakaooad purustatakse vedelikuks, et saada toorkakaopastat. See vedelik võib toatemperatuuril kiiresti tahkeks muutuda ja tekib kakaopasta. Kakaopasta koosneb täiesti looduslikust materjalist ja sisaldab peaaegu 55% kakaovõid. See toode on erakordselt sile ja te võite kasutada mahedat kakaod šokolaaditoodete valmistamiseks.
Me valmistame kakaopastat kvaliteetsetest kakaoubadest, mis on kääritatud, et vähendada nende mõrudat maitset. Kakaooad kooritakse, kuivatatakse ja kääritatakse, et saada kakaopastat. Need oad jahvatatakse kakaomassiks või pastaks ja seejärel sulatatakse kakaolikööri valmistamiseks.
Kuidas kasutada kakaopasta nööpe
Kakaopastat saab kasutada šokolaadipudingi, šokolaadijoogi, šokolaadikoogi ja traditsiooniliste šokolaaditahvlite valmistamiseks.
Kakaopasta/likööri nööpide hulgimüük
Ostke kakaopasta/likööri nööpe hulgimüüjalt. NutriBoost on teie teenistuses. Täidame tellimusi alates väikestest kogustest ja konkurentsivõimelisi hindu. Seda toodet saab osta hulgipakendis ja omamärgitootena.