Harilik kakaopuid kasvatakse väikestes farmides Aafrika ja Peruu Amazonase metsades. See on allikas, kust saadakse kakaoube. Need oad korjatakse, puhastatakse, sorteeritakse ja kuivatatakse väga hoolikalt. Kakaoad on šokolaadi tooraine ja peamine maitse andja. Need oad võivad pakkuda kakaovõid ja muid kakao tahkeid aineid, mida saab ekstraheerida.
Toor kakaoubade päritolu
Kakaopuu botaaniline nimi on theobroma cacao ja see on šokolaadi allikas. Kakaoubasid kasutatakse põhiliselt šokolaadi valmistamiseks ja neid korjatakse sellest puust. Selle puu vilju nimetatakse kaunadeks ja oad on selle vilja seemned. Kaunvilja kest on erksavärviline ja väga kõva koorega. Nad kasvavad puu okstel kobarate kujul. Esmalt on need kaunad lõhnata väikesed valged õied, mida nimetatakse lillkapsasteks. Need õied kasvavad puu vananenud okstel.
NutriBoost pakub Peruust ja Aafrikast pärit kakaoube. Peruus kasvavad need peamiselt Amazonase, Juníni, Cusco, Ayacucho ja San Martini metsa piirkondades. Kakaoubade maitse on mõru nagu magustamata šokolaadil.
Kuidas kasutada toor kakaoube
Seda saab kasutada järgmiselt: jahvatada koos kohviga, koorida ja seejärel süüa, röstida, purustada ja lisada smuutidesse, müslisse, jäätistesse, matkasegudesse, küpsisetainasse või asendada šokolaaditükke retseptides või magustoitudes.
Toor kakaoubade hulgimüük
Osta toor kakaoube hulgipakendites NutriBoostist. Saate esitada madalaid tellimuse koguseid, tagame konkurentsivõimelisi hindu ja kõrget kvaliteeti. Pakume neid hulgipakendis ja omamärgitootena.