Värsked kookospähklid lõigatakse väikesteks viiludeks ja õhukesteks poolkuudeks. Pärast seda muutuvad need röstituna kuldseteks laastudeks. Need on nagu india pähklid, pärast röstimist ei saa neile lihtsalt vastu panna. Neid maitsvaid kookoslaaste saab nautida koos suupistesegude, puuviljade ja mereandidega. Samuti võite neid kasutada ka oma salati lisandina.
Mahedad kookospähklid korjatakse käsitsi ja viiakse töötlemise üksusesse. Selles üksuses viiakse läbi kontroll ja need kookospähklid, mis ei vasta kontrollile kõrvaldatakse. Selle protsessi käigus eemaldatakse kõigepealt iga kookospähkli koor. Nüüd jääb ainult kookospähkli valge liha alles. See liha pannake konveierilindile purustamiseks. Kui tükeldamine on lõpetatud, kuivatatakse liha ahjus, et eemaldada niiskus kindlaks määratud tasemel. Pärast kuivatamist läbivad kuivatatud kookospähklid hulga filtreid, et säilitada ühtlane suurus ja vähendada kokkukleepumist. Seejärel on aeg neid magustamata kookoslaaste õrnalt röstitud.
Kuidas kasutada röstitud kookoslaaste
Neid suurepäraseid röstitud kookoslaaste saab kasutada jogurti, müsli, värske salati või isegi muffinitega. Röstitud kookoslaaste saab nautida suupistetena või serveerida suurepäraselt jäätisega koos.
Röstitud kookoslaastude hulgimüük
Hankige oma röstitud kookoslaastud Euroopa hulgimüügifirmalt NutriBoost. Võite alustada oma ostu alates 10 kilogrammist ja vajadusel tellida konteinerite kaupa.